sunnuntai 12. elokuuta 2012

Kesälomaa, osa 2


Kesäloman ensimmäinen pätkä meni melko huonojen kelien kotimaassa, joten lähdettiin sitten auringon perässä Espanjan Costa del Solille loman lopuksi. Paikka valikoitui lähinnä aikataulullisista syistä, mutta en ollutkaan ennen manner-Espanjassa käynyt ja nähtävää alueella riittäisi yllättävänkin paljon. Hieman epäilytti etukäteen Fuengirolan kaupunki sen takia, että pelättiin sen olevan hieman liian suomalainen, mutta onneksi huolet olivat turhia. Päästiin piipahtamaan myös Alhambrassa, Gibraltarilla ja Marokossa, joten tosi hyvin onnistui kohdevalinta.

Kirjoja luin reissussa lähes yhden per päivä ja ennen matkaa luetuista on muutamasta vielä juttu tulossa, joten hiljaisen viikon jälkeen tämä blogikin alkaa taas vilkastua. Huomenna takaisin töihin :(

2 kommenttia:

  1. Alhambra onkin upea paikka. Hätkähdyttävän kaunis ja hätkähdyttävän yksinkertainen, kun ajattelee mitä me nykyään asunnoilta odotamme. :-)

    Hyvää töihinpaluuta sinulle!

    VastaaPoista
  2. Joo, se on kyllä näkemisen arvoinen paikka! Vaikka olinkin hieman yllättynyt siitä, että kuinka vähän sieltä on säilynyt (ja kaivamattomat alueet vaan peitetty puutarhoilla)

    VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...