perjantai 16. syyskuuta 2011

Uusi kirjablogi liittyy joukkoon

No niin, marjis sai sitten minut puhuttua ympäri (no, antoi pienen tönäyksen, ei siihen muuta vaadittu) ja päätin sitten kokeilla tätä bloggeria ja kirjata lukukokemuksiani tänne muistiin. Minulla on paha tapa lukea kirjoja hieman liiankin vauhdilla ja ehkä tämä auttaa saamaan niistä vieläkin enemmän irti kun pitää hieman pohdiskella luettua ja kirjoittaa ajatuksia ylös.

Lukulista kasvaa kaiken aikaa ja tällä hetkellä vuoroaan odottavat mm Cassandra Clare, Becca Fitzpatrick, Tess Gerritsen, Diana Gabaldon, Philippa Gregory, Ken Follett, George R.R. Martin ja J.R. Ward. Joistain sarjoista haluan todennäköisesti kirjoittaa myös aiemmin lukemistani osista, jos on juttua tulossa uusimmasta mutta pitää pohtia tuota sitten tapauskohtaisesti kun on ongelma ajankohtainen.

Olisiko kokeneemmilla bloggaajilla vinkkejä vasta-alkajalle?

Ja eikun bloggerin ominaisuuksien opetteluun...

4 kommenttia:

 1. Mahtavaa, että aloitit blogin! :) Usko pois, tämä on mahtavaa hommaa. Odotan mielenkiinnolla arvioitasi kirjoista. :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos marjis, taisin jäädä jo koukkuun tähän... :)

  VastaaPoista
 3. Tervetuloa kirjabloggaajien iloiseen joukkoon! :) Tämä on kyllä niin koukuttava harrastus että se on ihan hurjaa...

  Meillä tuntuu olevan kovasti yhtenevä kirjamaku, vaikka olenkin tänä vuonna lukenut todella harvinaisen vähän fantasiaa ja historiallisia romaaneja (siihen täytyy nyt tehdä parannus! :). Odotan kovasti että pääset Gabaldonien kimpuun ja kirjoitat niistä, itse olen lukenut Matkantekijä-sarjan kolme ensimmäistä osaa ja olen täydellisen myyty. :)

  Sara / p.s. rakastan kirjoja

  VastaaPoista
 4. Kiitos Sara, pitäneekin perehtyä tarkemmin sinun juttuihisi :)

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...