sunnuntai 27. toukokuuta 2012

Terveisiä sateisesta Kreikasta!


Luettuja Maailmoja -blogissa on ollut hieman hiljaista, koska lomailen parhaillaan sateisessa Kreikassa. Onneksi viikkoon on mahtunut mukaan muutama hieman parempikin päivä ja reissatessa ei pilvisyys niin haittaakaan. Kirjoja onkin sitten tullut luettua useampi ja paluu arkeen tulee eteen nyt parissa päivässä, harmi kyllä. Täällä viihtyisi kyllä pidempäänkin, varsinkin kun sään pitäisi nyt ensi viikolla parantua!

5 kommenttia:

 1. Toivottavasti parantuu, sillä täällä ollaan myös lähdössä Kreikkaan vajaan viikon päästä!
  Missä päin Kreikkaa olet? Meillä reissu suuntautuu Pargaan.

  VastaaPoista
 2. Pargassahan minäkin! Tosi nätti pikkukylä + paljon nähtävää ympäristössä (mm aivan mahtava Meteora) ja monet ovat kuulemma ihastuneet niin paljon, että tulevat aina tänne uudestaan ja uudestaan. Kannattaa muuten ottaa mukaan crocsit tai vastaavat uimakengät kun rannat ovat niin kivikkoisia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Kreikassa ei tosiaan juuri ole noita hienohiekkaisia rantoja...
   Toivottavasti loma oli onnistunut säästä huolimatta :) Meillä suunnitelmissa myös Meteora :)

   Poista
 3. Kesäkuun 17. päivän jälkeen siellä sataa muutakin kuin vettä (parlamenttivaalien tulos selviää): Kreikka ilmoittaa että ottaa drakman valuutaksi eikä tule maksamaan velkojaan eu-rahoittajilleen > kreikan pankit kaatuu kun eu sulkee valuuttaliikenteen > anarkia. Eikös se jotakuinkin noin ennustettu tapahtuvan. ;)

  VastaaPoista
 4. Mielenkiintoisia aikoja eletään :) Minäkin olin nyt ekaa kertaa Kreikassa kun se on aina tuntunut niin tavalliselta & läheiseltä lomakohteelta, että aiemmin on aina tullut lähdettyä muualle. Nyt lähiaikojen uutisten myötä maa on alkanut kiinnostaa matkakohteenakin enemmän.

  Ainakaan tuolla Pargassa ei vielä näkyneet nuo maan ongelmat lomailijalle yhtään ja suomalaisetkin kaikki olivat hyvin tervetulleita kävijöitä. Jännä nähdä mitä vaalien jälkeen tapahtuu.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...