sunnuntai 22. huhtikuuta 2012

Liebster & ostoksia


Sain Norkulta Nenä kirjassa -blogista kivan Liebster Blog -tunnustuksen, kiitos paljon! Tämän saisin nyt antaa eteenpäin viidelle blogille, joilla on alle 200 lukijaa. Norkulla itselläänkin on oikein hieno blogi ja hän lukee paljon kirjoja, joihin minäkin haluaisin jossain vaiheessa tutustua, varsinkin Norkun juttujen jälkeen.

Laitan Liebsteriä eteenpäin tällä kertaa näin (ja jos jollekin menee toista tai kolmatta kertaa niin ei taida haitata):
 • Kirjamielellä - marjis sai minut innostumaan kirjablogeista - Lisäys: hupsista, enpäs huomannutkaan, että marjiksen lukijamäärä on mennyt yli tuon 200 rajan! Onnittelut siitä ja en kyllä ota tätä tunnustusta pois sen takia :)
 • Morren maailma - Morrella todella on sanat hallussa ja hänen juttujaan on aina kiva lukea
 • Katinkan kirjasto - Meillä tuntuu Katinkan kanssa olevan aika samanlainen kirjamaku ainakin lukuvalintojen suhteen
 • Taikakirjaimet - Jos joku fantasia- tai scifi-kirja kiinnostaa, niin Raijalta löytyy varmimmin juttua aiheesta :)
 • Kirjojen parissa - Mari on uusi ja kiinnostava blogituttavuus

Norkkukin oli huomannut, että näytän lukevan paljon sarjoja :). Toinen "heikkouteni" on pokkaritarjoukset, kuten kuvasta näkyy. Mukana on kahden viimeisimmän ostoksen kirjoja, eli sekä Suomalaisen että Adlibriksen alepokkareita. Alimmainen ei kuulu tähän kategoriaan, vaan on muuttanut tuohon sivupöydälle lukuvuoroaan odottelemaan.

Sitä sitten en tiedä, että milloin näitä uutuuksiani pääsisin lukemaan... Vieressä kun on lähes samankorkuinen pino kirjaston lainoja ja hyllyssä pitkä rivi lukemattomia jo valmiiksi muutenkin :)

4 kommenttia:

 1. Minulla oli tänään suoraan vaikeuksia pysyä housuissani kun eksyin Hullujen päivien pokkaripöytien ääreen :D Mutta onneksi järki oli mukana ja tuli loppupeleissä ostettua melko inhimillinen kasa. Tosin se, koska nekin ehtii lukemaan, on tosiaan asia erikseen :)

  VastaaPoista
 2. Kiitos paljon tunnustuksesta! Oli iloinen yllätys. :) Huomenna minunkin olisi tarkoitus mennä kirjakauppaan. Tosin onneksi kirjasto on olemassa niin lompakko kestää tämän harrastuksen paremmin.

  VastaaPoista
 3. Kata, mulla on Kuninkaiden koitos ihan justiinsa meneillään. En olisi uskonut että moinen järkäle voisi tulla ahmittua niin nopeasti. Pitää alkaa kohta varailla seuraavaa kirjaa kirjastosta!

  PS. Kiitos kehuista!

  VastaaPoista
 4. Katri, vaarallinen yhdistelmä tuo Hullut päivät + pokkariale, onneksi tajusin pysyä poissa! Mutta ainahan se on kiva löytää hyviä kirjatarjouksia :)

  Mari, niin, huomennahan oli se Kirjan ja ruusun päivä ja kannattaakin käydä ostoksilla, jos haluaa sen Tuomas Kyrön lahjakirjan.
  http://www.kirjanjaruusunpaiva.fi/

  Norkku, mulla näköjään kestää se aloitus noin ison kirjan kanssa :) Suht nopeasti sen ensimmäisen sitten kuitenkin luki kun vaan alkuun pääsi...

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...