sunnuntai 1. tammikuuta 2012

Vuodesta 2011

Aloitin blogini syyskuun puolessa välissä, eli kirjoituksia ja tilastoja on nyt kertynyt 3,5 kuukauden ajalta. Vertailukelpoista statistiikkaa ei siis juuri vielä saa mahdollisia tulevia vuosia varten, mutta jotain nyt kuitenkin.

Yhteensä luettuja kirjoja tuli kirjattua ylös 50 ja se tekee keskiarvoksi noin kolme kirjaa viikossa. Määrää hieman nostaa syksyinen lomareissu Jordaniaan (kuvassa Wadi Rum), jossa tuli luettua normaalitahtia huomattavasti enemmän, useista paikallisista reissuista huolimatta. Määrää tästä tuskin voi nostaa, kun työ ja muut menot vievät oman aikansa, mutta tavoitteena olisi pitää suht sama lukutahti jatkossakin. Lukijamääräkin on kasvanut tässä ajan myötä huimasti, alun yhdestä (marjis) nykyiseen 39:ään.

Luetuimmat blogimerkinnät:
 1. Stephen King: Kuvun alla
 2. Becca Fitzpatrick: Silence - Hush, Hush 3
 3. Julie Kagawa: Rautakuningas - Rauta-saaga 1
 4. Philippa Gregory: The White Queen - The Cousins' War 1
 5. Rachel Vincent: Myrskylinnut - Kissojen kesken 5
 6. Becca Fitzpatrick: Crescendo - Hush, Hush 2
 7. Steve Alten: Mayojen testamentti - Domain 1
 8. Uusi kirjablogi liittyy joukkoon
 9. Philippa Gregory: The Red Queen - The Cousins' War 2
 10. Suzanne Collins: Nälkäpeli - Nälkäpeli 1
Näistä marraskuun alun kirjoitukset valtasivat 5 ensimmäisestä sijasta 4, joten ajankohta taitaa tällä kertaa suosia niitä  Joulukuulta ei ole mukana yhtään teosta ja marraskuun lopun Nälkäpelikin nosti itsensä listalle ihan viime metreillä. Valkoinen kuningatar piti ykkössijaa pitkään, mutta sitten Stephen King veti ohi ja pari muutakin seurasi vielä myöhemmin. Hyvin tasaista listalla kuitenkin oli, ensimmäiset kolme erottuvat toisistaan yhdellä klikkauksella.

Hakusanojen Top 5: (ei mitään yllättävää täällä)
 1. becca fitzpatrick silence
 2. rautakuningas
 3. kissojen kesken
 4. rizzoli & isles
 5. stephen king kuvun alla
Raija Taikakirjaimet-blogista julkaisi juuri kiinnostavan scifi-haasteen uudelle vuodelle, joten harkitsen nyt vakavasti osallistumista ensimmäiseen varsinaiseen haasteeseen. Lukumäärä olisi tuossa sopivan kuuloinen, yksi teos 12 eri kategoriasta, eli kirja kuukaudessa. Ei paha, voisi olla ihan tehtävissä... (Kauno)Kirjallinen maailmanvalloitus minulla on kyllä jo menossa, mutta se on ikuisuushaasteena hieman eri luokkaa.

2 kommenttia:

 1. Oi, lähde mukaan haasteeseen. Tarjontaa on runsaasti saatavissa eri kategorioihin, myös käännös- ja suomenkieliseltä puolelta. Olisi mukavaa seurata suomalaisiakin blogeja haasteessa :)

  Melkoinen lukutahti sinulla. Omalla kohdallani pidän aina pienenä ihmeenä, jos vuoden aikana pääsen sataan luettuun.

  VastaaPoista
 2. Joo, mukana olen! Tein myös oman välilehden tuolle ja mahdollisille tuleville haasteille.

  VastaaPoista

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...